Арт семестър

Арт Семестър e обучение по финанси, разработено за хора на изкуството. Образователно-творческият проект е за съвременни автори, които искат да случват нещата и не чакат да им се случат. За хора, които искат да бъдат част от една нова култура и да бъдат посланици на тази нова култура чрез изкуството си.

Какви хора могат да кандидатстват?

Добре дошли са арт хора със свободни професии и студенти, занимаващи се с изкуство. Очакваме художници, скулптури, дизайнери, приложници, а защо не и хора, които се занимават с други изкуства.

Какво ще научите?

Защо е важно и как да управлявате парите си, изкуство ли е инвестирането, какви са предимствата на взаимните фондове за арт хора, как изкуството работи за парите и как парите работят за изкуството, какво представляват капиталовите пазари и защо си струва да ги познаваме. Извън чисто финансовите теми и управлението на парите, подготвяме полезни теми свързани с маркетинга и личния брандинг, комуникацията и продажбата на изкуство, аукционите и авторското право.

Вижте програмата на Арт Семестър.

От кого ще го научите?

От топ мениджърите на компаниите в групата на Карол и гост лектори.

Как?

Чрез обучение – лекционна част и артшопи.

Първите две седмици са изцяло обучителни. Последната седмица на май е творческа - самостоятелна работа за създаване на авторски произведения, вдъхновени от новите финансови знания.

Какво ще правите?

Ще учите и творите. Ще се превърнете от  Art Thinkers в Financial Thinkers. Чрез брейнсторминг ще превърнете индивидуалната творческа работа в екипно генериране на идеи, които ще пресъздадете с вашите изразни средства.

Колко ще струва?

Участието за одобрените кандидати е напълно безплатно. Инвестицията във финансовата култура на български творци е част от нашата социално отговорна политика.

Какво се случи до сега?

2017

2016

2015

2014

 

За контакти:

Милена Петкова, ръководител на проекта Арт Семестър, мениджър Знание във финансова група Карол

+359 2 4008 293

education@remove-this.karoll.bg