28сеп2018

Започва същинската фаза на проекта Практични финанси

Проектът Практични финанси навлиза в същинската си фаза през настоящата учебна година и 50 класа от различни училища в цялата страна ще се обучават по специално разработена програма, в рамките 72 учебни часа. Финансова група Карол е един от основните спонсори, които застанаха зад инициативата на JA Bulgaria учениците от гимназиален етап да получат знания и практически умения в управлението на личните финанси.

Ние много ценим проекта Практични финанси  и си даваме сметка, че тя има огромно значение за младите хора, заяви при официалното откриване на програмата г-н Станимир Каролев, основател и председател на Съвета на Директорите на финансова група Карол. Той се обърна специално към учителите, за да изрази уважение и подкрепа за тяхната работа и усилия. Учителите са на най-високия пиедестал в професиите, защото всички ние тук, сме успели в една или друга степен, благодарение на знанията, които сме получили от нашите учители, добави г-н Каролев.

Изп. директор на JA Bulgaria Милена Стойчева обяви началото на същинската фаза на проекта и поздрави преподавателите и доброволците, които се събраха за двудневно обучение в JA Startup Hambar в София Тех Парк.

Седем са доброволците от финансова група Карол, които ще работят с 12 класа от различни градове на страната през тази учебна година. Експерти се включиха в подготовката на учебното съдържание и разработването на казуси.

Снимки от събитието може да видите тук.

Назад към новините