21апр2017

Thomson Reuters партньор на Карол семестър

Базираната в Ню Йорк информационна група Thomson Reuters ще бъде партньор на програмата Карол семестър 2017 на финансова група Карол.  Всеки от участниците ще получи персонален акаунт за достъп и ще има възможност да ползва пакет услуги на информационната агенция. Студентите ще се научат как да използват огромните информационни ресурси и ще придобият умения за търсене, извличане и обработка на финансова информация. Работата с новини, данни и анализи на финансовата индустрия е важна част в обучението и подготовката по текущите задачи и индивидуалните проекти.

Акаунтите ще връчи Хенриета Тодорова, мениджър Продажби за района на Югоизточна Европа и Балканите в Thomson Reuters Австрия. Тя ще дойде от Виена и като гост лектор в Карол семестър ще запознае студентите с тенденциите в информационната индустрия, развитието на технологиите за финансова информация и анализи, нови приложения и продукти на групата.

Thomson Reuters е третият партньор на Карол семестър, след Bulgarian City Club в Лондон и Българска фондова борса – София.

Назад към новините